treballa amb nosaltres

INFORMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS AMB FINALITAT DE CANDIDAT A EMPLEAT

RELLSA GIDOR SL és el Responsable del tractament de les dades personals de l'interessat i li informa que aquestes dades es tractaran d'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, del 27 d'abril (RGPD), i la Llei Orgànica 3/2018, del 5 de desembre (LOPDGDD), facilitant-li la següent informació del tractament:

Finalitats del tractament: fer partícip a l'interessat en els processos de selecció de personal, realitzant una anàlisi del perfil del sol·licitant amb l'objectiu de seleccionar al millor candidat per a la vacant del Responsable.

Legitimació del tractament: consentiment inequívoc mitjançant una clara acció de l'interessat (RGPD, art. 6.1.a).

Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant un termini màxim de dos anys, transcorregut el qual es procedirà a la supressió de les dades, garantint-li un total respecte a la confidencialitat, tant en el tractament com en la seva posterior destrucció. En aquest sentit, transcorregut el mencionat termini, i si desitja continuar participant en els processos de selecció del Responsable, li preguem que ens remeti novament el seu currículum.

Actualització de les dades: En cas de produir-se alguna modificació en les seves dades, li preguem que ens ho comuniqui per escrit el més aviat possible, amb l'objectiu de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

Drets que assisteixen a l'Interessat: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no es ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: RELLSA GIDOR SL. Passeig Sant Joan nº31, 08010 – Barcelona (Barcelona). Correu electrònic: a8068240@xtec.cat


ON SOM

Llar d’Infants Esclop (1r cicle)

Passeig Sant Joan, n° 31 pral 1a,
Eixample Dret, Barcelona

Parvulari l’Esclop Passeig (2n cicle)

Passeig Sant Joan, nº 29,
Eixample Dret, Barcelona