Projecte educatiu

L’escola es caracteritza per ser de parla catalana però també fem ús del castellà i l’anglès en diferents moments i espais. L’ús de les tres llengües es dona amb normalitat i llibertat entre nosaltres.

Un temps dedicat a l’exploració tenint present que les seves mans descobreixen i pensen. Un espai per innovar i incorporar nous llenguatges expressius.

Apostem per un aprenentatge experiencial, vivencial i actiu on l’infant és el protagonista i creador del coneixement.

La incorporació en el nostre dia a dia de la PDI, els ordinadors, la robòtica i el Ninus es converteixen en una eina més de treball que ens aporta recursos i motivació pels infants. Aprofitem les tecnologies per enriquir i potenciar el coneixement..

Afavorim la participació activa i la implicació de les famílies en el dia a dia de l’escola i de la vida dels seus fills i filles estant al corrent del procés d’aprenentatge i de les activitats que succeeixen a l’escola.

Espais que conviden a la conversa. La posada en comú i identificació d’emocions i situacions que ens ajuden a conèixer-nos millor i empatitzar amb la resta.

Afavorim al reciclatge, l’ús de materials sostenibles, de proximitat i prenem consciencia de la cura del nostre medi ambient.

Disposem de cuina pròpia pels àpats de cada dia a més d’un servei de càtering de gran qualitat que ens dóna suport amb productes de proximitat cuinats al dia. Adaptem els nostres menús a les necessitats de cadascun dels nostres alumnes.

YouTube video

oferta educativa

1r cicle

0-3 ANYS

LLAR D'INFANTS ESCLOP

  • Lactants 0-1 any
  • Caminants 1-2 anys
  • Grans 2-3 anys
Saber més

Passeig de Sant Joan, nº 31 Pral 1ª, a l'Eixample Dret de Barcelona

2n cicle

3-6 ANYS

PARVULARI L'ESCLOP

  • 3-4 anys – P3
  • 4-5 anys – P4
  • 5-6 anys – P5
Saber més

Passeig de Sant Joan, nº 29, a l'Eixample Dret de Barcelona

YouTube video