Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • llar d'infants eixample barcelona
  • llar d'infants eixample dret barcelona
  • parvulari eixample barcelona

Línia metodològica

La nostra opció metodològica es centra en el treball per projectes, racons, tallers de lectura, l'estimulació primerenca de les intel·ligències i les converses en grup.

Alumne protagonista

L’alumne ha de ser el protagonista del seu aprenentatge en un espai estimulant, familiar i acollidor en el que se senti com a casa.

Equip docent creatiu i innovador

Mestres implicades, obertes a noves idees, creatives, amb ganes d’estimular als alumnes fent-los despertar la seva curiositat i així acompanyar- los en el camí de l’aprenentatge.

llar d'infants eixample dret

Implicació de les famílies

En el nostre projecte educatiu considerem que la família ha de formar part del dia a dia de l’infant i participar activament en el procés d’aprenentatge i les activitats que es proposen a la llar d'infants i parvulari.

Atenció personalitzada

L’atenció personalitzada és part de la nostra essència, on la relació entre els pares i tot el personal del centre constitueix un aspecte fonamental.
La nostra escola, petita i familiar, esdevé un referent al barri.
El contacte diari amb les famílies facilita la bona avinença, la participació, implicació i la relació necessària per esdevenir un espai de confiança familiar i càlid.

Adaptació al progrés de l’alumne

Suposa planificar activitats diverses amb diferent grau de complexitat perquè tots els alumnes puguin desenvolupar les capacitats de l’etapa i revisar, si s’escau, les estratègies metodològiques, l’organització del grup i les mesures de suport utilitzades, i els criteris d’avaluació.
Quan en el progrés de l’alumne/a apareguin dificultats, establirem mesures de suport i un pla individualitzat per facilitar l’adquisició d’aprenentatges bàsics per poder seguir el procés educatiu.

Treball de valors

La nostra manera de fer ajuda a desenvolupar uns valors i unes actituds de manera transversal, des de qualsevol àmbit d’aprenentatge, basats en la tolerància, en el respecte a les persones i a l’entorn.

llar d'infants barcelona eixample

Metodologia diversa

Partim d’una metodologia activa i vivencial on la base és l’aprenentatge significatiu i per descobriment. L’enfocament globalitzador permet als alumnes a aprendre des d’una perspectiva integrada i diversa a través dels projectes, racons, tallers, investigacions, debats i el treball de l'estimulació de les intel·ligències múltiples.
Creiem en el joc com a una activitat fonamental en la vida dels infants a través del qual es descobreixen a ells mateixos, el seu entorn i estableixen relacions personals i socials.

Portem el món a l’aula

Ajudem als infants a conèixer el seu entorn més immediat partint de la seva pròpia família i passant pel coneixement de la llar d'infants, el nostre barri de l'Eixample Dret, altres espais de Barcelona, així com el coneixement de tots aquells aspectes que configuren el nostre món: els animals, les plantes, el pas de les estacions...
L’observació i exploració de l’entorn immediat l’entenem com una prolongació de la descoberta d’un mateix. És refereix a la descoberta de les altres persones, del medi natural, els diversos materials, l’espai i el temps.
A través de l’experimentació i l’observació és que els alumnes son capaços d’entendre el món. Els infants descobreixen el món a través dels seus sentits i nosaltres hem de vetllar perquè tinguin uns estímuls adequats per al seu desenvolupament.

Noves Tecnologies

S’incorpora l’ordinador a la llar d'infants i es fa us de la pissarra digital interactiva (PDI) com unes eines més de treball que aporten recursos i motivació per als alumnes.
Aprofitem l’ús d’aquestes eines digitals per complementar l’àrea de les matemàtiques.

Estimulació primerenca de les intel•ligències

De la quantitat d’estímuls que rebi un nen o nena en els primers anys de vida, dependrà en part el creixement dels seus circuits neuronals, doncs és en aquesta etapa educativa quan més importància té la maduració neurològica del cervell.
Els programes d’Estimulació Primerenca inspirats en les investigacions del Dr. Glenn Doman pretenen afavorir una bona organització neurològica capaç també de preveure possibles dificultats en els aprenentatges futurs.

llar d'infants eixample dret barcelona

Espais al servei de l’alumne

La llar d'infants és un espai acollidor i harmònic, que proporciona als infants moments pel joc simbòlic, moments per activitats artístiques, moments pel repòs i moments pels aprenentatges.
Els espais són suficientment amplis i permeten el treball en gran grup o en grups reduïts en funció de l’activitat. Són espais amplis, agradables, lluminosos, plens de colors i d’estímuls pensats per la satisfacció dels infants.

Anglès

Treballem l’anglès en dos àmbits diferents però igual d’importants, amb un total de 3 hores setmanals a P3 i 5 hores setmanals a P4 i P5.
L’anglès en l’àmbit curricular es realitza per tal d’aproximar als infants a una nova llengua coneixent el vocabulari, l’estructura de les frases, el sons i la pronuncia correcta.
La dinàmica de les classes és totalment oral i s’utilitzen cançons i jocs per introduir als nens en el món de la llengua anglesa.

Per altra banda, també fem us de la llengua estrangera en moments no curriculars, com en l’espai del menjador, en els jocs de pati, les estones de contes, les músiques i danses... molt apropiades per l’aprenentatge de la nova llengua.