preinscripcio-curs-2020-2021

Preinscripció 2020 – 2021

Aquest any, degut a la situació provocada pel COVID-19, les dates de la preinscricpió pel curs vinent s’han vist afectades, quedant com a nova data de preinscripció per a l’etapa d’infantil, els dies compresos entre el 13 i el 22 de maig del 2020.

Enguany, les sol·licituds s’han de presentar de forma telemàtica i s’han d’enviar per correu electrònic al centre triat en 1a opció juntament amb una còpia de la documentació escanejada o fotografiada.

Les famílies que tinguin dificultats per fer-ho o no tinguin els mitjans necessaris, poden fer servir el Servei d’atenció telefònica que el Consorci d’Educació de Barcelona ha posat a la seva disposició o, en darrera instància, desplaçar-se a una de les oficines habilitades per donar suport per a realitzar aquest tràmit. En darrera instància, del 19 a 22 de maig, els centres també oferiran la possibilitat de presentar la sol·licitud. Tant si us adreceu a les oficines de suport, com al centre educatiu, caldrà que demaneu cita prèvia pel canal corresponent.

En el cas del nostre centre, podeu demanar la cita prèvia enviant un correu en aquesta adreça: a8068240@xtec.cat

Tanmateix, us deixem el link de la pàgina del Consorci per si necessiteu ampliar la vostra información.