Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • llar d'infants eixample barcelona
  • llar d'infants eixample dret barcelona
  • parvulari eixample barcelona

Serveis

Servei psicopedagògic

L’Escola disposa d’un gabinet psicopedagògic que recolza la tasca docent i educativa de les mestres tant amb l’administració de diferents proves als alumnes, com en el seguiment individual d’aquests per resoldre o orientar diferents aspectes acadèmics i educatius.

Tan mateix, el nostre gabinet psicopedagògic i les mestres orienten de manera conjunta a les famílies i planifiquen les respostes educatives adequades en situacions de dificultats personals, emocionals i/o acadèmiques.


Espai d’acollida

S’encarrega de la recepció dels nens i nenes i d’atendre les necessitats d’aquests de 8 a 9 del matí i de les 17 a les 18 de la tarda, en un espai de lleure on poden jugar, esmorzar o berenar.

Espai migdia

L’organització i funcionament de l’espai migdia, s’orienta com un servei que, a més d’alimentació, possibilita l’adquisició d’hàbits personals i socials.

Els moments de lleure a la llar d'infants suposen una major espontaneïtat en les relacions i la convivència entre els alumnes. L’eina educativa d’aquest moment és el joc, que pot ser un joc lliure, un joc dirigit, o jocs tradicionals.

Extraescolars

Les activitats extraescolars són de caràcter voluntari i es realitzen dins o fora de l’horari escolar.

Natació
La Natació és una activitat esportiva i de caràcter voluntari. Es realitza dins l’horari de la llar d'infants.

Judo
El judo aconsegueix un desenvolupament integral tant a nivell físic com a nivell psíquic, ja que es treballen aspectes com l’auto superació, el respecte al company i per un mateix.... Es realitza dins l’horari escolar.

extraescolar imatge

Dansa
La dansa és una forma d’expressió i comunicació artística. Serveix per expressar emocions, sentiments, per divertir-se i gaudir dels moviments rítmics del cos. Es realitza dins l’horari de la llar d'infants.

Teatre
Aquesta activitat pretén ser un mitjà d’expressió corporal, a través del qual els alumnes puguin descobrir el seu cos, experimentant amb el joc com a objectes de plaer i recreació. Es realitza dins l’horari escolar.

8 intel•ligències
Es tracta de proporcionar als participants un escenari adient mitjançant jocs de tota mena, tallers i activitats, conduint així el desenvolupament de les 8 intel•ligències (lingüística, musical, lògic – matemàtica, espaial, corporal, interpersonal, intrapersonal i naturalista).
Tots som capaços de conèixer el món a través de les 8 intel•ligències. Es realitza dins l’horari escolar.

Esplai

El nostre esplai ofereix una proposta educativa activa, participativa, dinàmica i plena de jocs on la diversió és el primer objectiu.

L’Esplai d’Estiu es porta a terme a la llar d'infants i parvulari durant els últims dies de juny, el mes de juliol i els primers dies de setembre.

L’horari d’aquest espai és de 8 a 17:30h, de dilluns a divendres.

Durant l’estança dels nens a l’esplai, es realitzen un conjunt d’activitats i jocs de lleure que giren al voltant d’un centre d’interès que són els contes.

Realitzem sortides al parc dos cops a la setmana, i les famílies que ho desitgen, durant el mes de juliol, poden matricular els seus fills al Club Natació Barcelona on hi assistim dos matins a la setmana.

llar d'infants Barcelona