L’Esclop, formació de qualitat en un dels millors parvularis de Barcelona

Vols inscriure els teus fills en un dels millors parvularis de Barcelona? L’Esclop disposa de formació concertada per a P3, P4 i P5. Ens avalen més de 25 anys de trajectòria impartint una metodologia pedagògica innovadora basada en la pràctica i el descobriment.

La nostra proposta formativa es caracteritza per partir d’una metodologia activa i vivencial on la base és l’aprenentatge per descobriment. Enfoquem les classes de forma integrada, perquè el nostre alumnat aprengui a través de projectes, racons, tallers, investigacions, debats i el treball de l’estimulació de les intel·ligències múltiples.

L’equip docent de L’Esclop està format per mestres implicades, creatives i obertes a noves idees. El nostre objectiu és estimular als alumnes, fent-los despertar la seva curiositat. Posem especial èmfasi en impartir una educació de valors, a través d’un aprenentatge basat en la tolerància, el respecte a les persones i a l’entorn.

Anglès curricular

L’anglès és un vessant fonamental en la nostra escola. Treballem un total de 3 hores setmanals a P3 i 5 hores setmanals a P4 i P5, per tal d’aproximar als infants a una nova llengua, aprofundint en el seu vocabulari, estructura de les frases i pronunciació. La dinàmica de les classes és totalment oral i s’utilitzen cançons i jocs per introduir als nens en el món de la llengua anglesa.

També es tracta d’una eina transversal, ja que el seu ús va més enllà de les classes. En aquest sentit, practiquem l’anglès en moments no curriculars, com en l’espai del menjador, en els jocs de pati, les estones de contes, les músiques i danses… molt apropiades per l’aprenentatge de la nova llengua.

Vols conèixer millor la pedagogia innovadora d’uns dels millors parvularis de Barcelona? Descobreix la nostra història!