Formació innovadora al centre de Barcelona

Vols que el teu fill/a rebi una formació innovadora en un parvulari al bell mig de Barcelona? Amb més de 30 anys d’experiència, l’Esclop ha desenvolupat un projecte educatiu innovador que fuig de les metodologies tradicionals que consideren el mestre com l’únic transmissor del coneixement.

Els i les mestres d’Esclop aposta per un aprenentatge vivencial i experiencial, on l’infant és el protagonista de totes les accions. Així l’aprenentatge esdevé més enriquidor i significatiu i adquireix gran importància el treball cooperatiu.

A Esclop apostem també per la tecnologia que ens aporta estratègies i informació per assolir el coneixement des d’una altra perspectiva. L’ordinador i la pissarra digital interactiva (PDI) són eines plenament integrades al treball diari del centre, bàsiques en àmbits tan destacats com les matemàtiques. La tecnologia facilita l’aprenentatge i a la vegada complementa les competències dels més menuts.

Creiem que l’etapa infantil és el millor moment per començar a conscienciar els infants sobre la situació del planeta i el canvi climàtic i introduir hàbits relacionats amb la sostenibilitat. Com ho fem? Amb un hort a les mateixes instal·lacions d’Esclop, projectes propis amb les plantes i separant els residus a les aules, entre altres accions. En paral·lel, el centre ofereix una cuina casolana amb un pla d’alimentació saludable basat en productes de proximitat.

Vols conèixer més sobre l’Esclop? Posa’t en contacte amb nosaltres.