Descobreix la pedagogia innovadora de L’Esclop, una llar d’infants a Barcelona de referència

Busques una llar d’infants a Barcelona amb una línia pedagògica innovadora? La llar d’infants de L’Esclop és privada i laica, situada a l’Eixample, amb una opció metodològica centrada en el treball per projectes, racons, tallers de lectura, estimulació primerenca de les intel·ligències i converses en grup.

L’Esclop va iniciar el seu camí l’any 1987 en mans de l’actual direcció. Més de vint-i-cinc anys d’història ens avalen, fruit d’un treball pedagògic seriós, d’una atenció personalitzada i del contacte fluid i constant amb les famílies.

La nostra proposta formativa converteix l’alumne en el protagonista del seu aprenentatge. Partim d’una metodologia activa i vivencial on la base és l’aprenentatge per descobriment. D’aquesta manera, els infants comencen a entendre el món a través de l’experimentació i l’observació.

En aquest sentit, el joc és una de les activitats fonamentals perquè els alumnes explorin per ells mateixos el seu entorn i estableixin relacions personals i socials.

Estimulació primerenca de les intel·ligències

Els primers anys de vida són claus en la maduració neurològica del cervell dels infants. El creixement dels seus circuits neuronals dependrà en gran part de la quantitat d’estímuls que rebi durant aquesta etapa educativa.

A l’Esclop implementem els programes d’Estimulació Primerenca, inspirats en les investigacions del Dr. Glenn Doman. L’objectiu és afavorir una bona organització neurològica, capaç de preveure possibles dificultats en els aprenentatges futurs, i garantir la millor educació al nostre alumnat.

Vols conèixer més sobre l’Esclop, la llar d’infants a Barcelona de referència? Posa’t en contacte amb nosaltres.