Coneix l’Esclop!

Voleu deixar el vostre fill/a en bones mans? Del 15 al 24 de març es duran a terme les preinscripcions per a Parvulari (P3-P5) i des de L’Esclop us volem presentar l’escola i el nostre projecte educatiu. Estem fent entrevistes personals perquè ens pugueu conèixer millor i preguntar-nos tot el que vulgueu!

A l’Esclop som una escola concertada i laica que oferim servei de Llar d’Infants (P1-P2) amb continuïtat a Parvulari (P3-P5). Ens definim per ser una escola familiar, propera i amb una atenció totalment personalitzada, ja que fomentem un contacte permanent entre el personal del centre i els pares i mares dels alumnes. D’aquesta manera, garantim que les famílies puguin seguir el dia a dia del procés d’escolarització dels seus fills.

Per nosaltres, l’alumne és el protagonista del seu aprenentatge i ens adaptem a les necessitats i progressos de cada un. Planifiquem les activitats amb diferents graus de complexitat perquè tots els nens i nenes puguin desenvolupar les seves capacitats al seu ritme. La nostra metodologia educativa es base en el descobriment i és per això que creiem en el treball per projectes d’una forma pràctica, amb activitats com explorar l’entorn, tallers de lectura o converses en grup.

Un dels eixos vertebradors de la filosofia de l’Esclop és la innovació. Totes les aules de parvulari compten amb ordinadors i una pissarra digital interactiva. Hem incorporat les noves tecnologies en la nostra metodologia docent per així introduir als nens i nenes en el món digital que els envolta d’una forma engrescadora i estimulant. A més, des de P3 impartim classes de robòtica.

L’Esclop és també una escola plural, respectuosa amb la diversitat i no discriminatòria. Els nostres valors es basen en la tolerància i el respecte cap a les persones i a l’entorn. En aquest sentit, també fomentem molt el valor de la sostenibilitat perquè adquireixin hàbits personals i socials que promoguin el respecte al medi ambient.

L’edifici de Parvulari és de nova construcció i el de la Llar d’Infants està totalment renovat. Tots dos compten amb unes instal·lacions modernes i amb uns espais acollidors i harmònics. També tenim servei de menjador, amb receptes tradicionals, un espai d’acollida i un espai de migdia. Fora de l’horari lectiu, oferim activitats extraescolars com natació, dansa, judo o multiesports.

Si ens voleu conèixer més, concerteu una entrevista i estarem encantats d’explicar-vos més coses sobre nosaltres i el nostre projecte educatiu!