CASAL D’ESTIU A L’ESCLOP

UN OASI A L’EIXAMPLE 

Submergeix-te en un Estiu d’alegria i aventures en El nostre Casal: Diversió garantida!

L’estiu està molt a la vora i amb ell arriba l’emoció del nostre fantàstic casal d’estiu

En aquest espai màgic, és un petit oasi a l’Eixample de Barcelona, els nostres benvolguts alumnes tindran l’oportunitat de submergir-se en un món de diversió, amistat i aprenentatge. Què fa que el nostre casal sigui tan especial? Continua llegint per a descobrir-ho!

Activitats per a tots els gustos al Casal d’Estiu: Un ventall d’activitats creatives, lúdiques i esportives. 

Des de emocionants jocs a l’aire lliure fins a divertits tallers de cuina, manualitats creatives, cançons que alegren el cor i balls que fan moure l’esquelet, en el nostre casal hi ha activitats molt diverses per a tots els gustos.

Cada dia està ple d’activitats emocionants dissenyades per a estimular la imaginació, fomentar la creativitat i promoure la companyonia.

Els nens i nenes tenen l’oportunitat d’explorar els seus interessos, descobrir noves passions i desenvolupar habilitats mentre es diverteixen amb els seus amics i amigues.

 

 I en tornar de vacances…

 

Una opció emocionant pel Futur: Casal  d’Estiu a la nostra escola.

I si estàs pensant en l’any vinent escolar, tenim una proposta emocionant per a tu!

Per què no considerar l’opció de fer el casal d’estiu a la nostra escola?

Aquesta experiència única no sols et permet explorar nous espais i conèixer a futurs companys, sinó que també et submergeix en l’esperit acollidor i estimulant de la nostra comunitat escolar.

Els nens i nenes poden familiaritzar-se amb l’entorn escolar, conèixer als educadors i sentir-se més còmodes i segurs quan comenci el nou any escolar.

 

Casal d’estiu al parvulari: Retrobament amb les professores, amigues i amics: un vincle que perdura. 

Una de les meravelles del nostre casal és l’oportunitat de retrobar-se amb els amics i amigues de sempre i les professores que tant d’afecte els tenen.

Imagina els riures i les emocions en tornar a estar junts després d’unes merescudes vacances!

En el nostre casal, es creen llaços que perduren tota la vida, on cada dia està ple de noves aventures compartides.

Els nens i nenes gaudeixen de la companyia dels seus companys de classe i de la proximitat amb les educadores que els coneixen tan bé.

 

Uneix-te a la Diversió: Viu un Estiu Inoblidable

“En el Casal d’Estiu a l’Esclop, la diversió està assegurada i fabriquem records que duren tota la vida, no perdis l’oportunitat de que els teus fills i filles siguin part d’aquesta emocionant aventura.”